نکات طلایی درمان آلرژی با عسل و گرده گل

خوردن گرده گل یا عسل حاوی گرده گل خام در فصل پیش از رویش، از بروز علائم تب یونجه جلوگیری کرده یا آن‌ ها را ضعیف خواهد کرد. فصل بهار برای ما فصلی لذت بخش است، اما همه افراد نمی‌ توانند از این فصل لذت ببرند. گل‌ ها جانداران بسیار زیبایی هستند، اما ممکن است برای برخی افراد مضر باشند و در این افراد، تورم چشم، آبریزش بینی، خارش گلو، عطسه و انواع آلرژی رخ دهد. در این مقاله از آهوتا می خواهیم به بررسی درمان آلرژی با عسل و گرده گل بپردازیم.

ویدیو درمان آلرژی با عسل و گرده گل

[jwp-video n=”1″]

نظرات دانشمندان

در ژوئن ۲۰۱۲، مقاله‌ ای درباره اینکه چه چیزی واقعا تب یونجه را درمان می‌ کند، منتشر شد. در این مقاله، یک پزشک، یک هومیوپات (جور درمانگر) و یک فرد مبتلا به تب یونجه، درمان‌ هایی برای این بیماری پیشنهاد کردند که هر ساله موجب آزار میلیون‌ ها نفر در تابستان می‌ شد. این افراد مجموعه‌ ای از داروها مانند آنتی‌ هیستامین‌ ها، دکونژستانت‌ ها و داروهای ضدالتهاب را معرفی کردند که شامل صافی‌ ها، مکنده‌ ها، قطره‌ های چشم و بینی، طب سوزنی، نور قرمز مخصوص بینی، آنتی‌ هیستامین‌ ها، هومیوپاتی و عسل بودند.

در اینجا برخی محصولاتی که این علائم را تسکین می‌ دادند را به شما معرفی می‌ کنیم: محلول شستشوی چشم Optrex Multi Action، قطره بینی بزرگسالان Otrivine، Dyson DC41، قطره چشمی Opticrom مخصوص تب یونجه، لوله نمک، تسکین دهنده آلرژی Lloyds، فیلتر Bionaire Plus Lifetime Hepa، و کلاریتین.

نکات طلایی درمان آلرژی با عسل و گرده گل

آیا هومیوپاتی می‌تواند مفید باشد؟

در اینجا برخی محصولات هومیوپاتی را به شما معرفی می‌ کنیم:

Nelsons Nux Vom، شامل ۸۴ قرص در هر بسته، حاوی دانه‌ های رسیده و خشک شده درخت کچوله بومی هند است که برای متوقف نمودن آبریزش بینی و سردرد مصرف می‌ شود. شواهد روشنی از مطالعات آزمایشگاهی برای nux vom به عنوان یک داروی مسکن و ضدالتهاب بدست آمده‌ اند.

Weleda Allium Cepa، شامل ۱۲۵ قرص در هر بسته، که در اصل، همان پیاز است. هومیوپاتی بر اساس اصل «همانند دارو» عمل می‌ کند، بنابراین پیاز که در افراد سالم علائمی مانند تب یونجه ایجاد می‌ کنند، به مقدار کم و بی‌ ضرر به بیمار داده شده و ناراحتی وی را کاهش می‌ دهد.

اما، انتظار نداشته باشید که همه مردم این روش را بپذیرند. پس از گذشت مدت زمان زیاد، هنوز هم پزشکانی وجود دارند که متقاعد شده‌ اند که هومیوپاتی نوعی دارونما است و تنها در صورتی عمل می‌ کند که خاصیت درمانی آن را باور داشته باشید.

[wpipa id=”2991″]

آیا طب سوزنی به درمان تب یونجه کمک می‌ کند؟

بله! از طریق سوزن‌ های ریز مورد استفاده در این روش درمانی که به درون پوست فرو برده می‌ شوند، جریان انرژی بدن مجدداً متعادل شده و به رها شدن از علائم تب یونجه کمک می‌ کند. اروپایی‌ ها به چینی‌ ها اعتماد نداشتند و تحقیقی در سال ۲۰۰۴ در آلمان نشان داد که ۸۵ درصد بیمارانی که تحت درمان طب سوزنی و گیاهان دارویی بودند، در مقایسه با افراد گروه دارونما، بهبود بیشتری را از خود نشان دادند. با این حال، یافتن یک متخصص شایسته طب سوزنی کار آسانی نیست و حتی در صورتی که چنین فردی را پیدا کنید، این روش درمانی بسیار پرهزینه است.

نکات طلایی درمان آلرژی با عسل و گرده گل

عسل و گرده گل

افراد مبتلا به تب یونجه شدید، این ترکیب را امتحان کرده و به نتیجه رسیده‌ اند. علیرغم اظهارات پزشکان، این روش مفید است.

درمان آلرژی با ماده آلرژی زا

طی سالیان متعدد از گرده زنبورعسل به طور موثر استفاده شده تا افراد مبتلا به آلرژی از دردی که آن ها را آزار می دهد، رهایی یابند. این روش که حساسیت زدایی نامیده می شود، در دانشکده پزشکی ست ماری لندن در آغاز قرن حاضر ابداع شد.

این درمان شامل استعمال مقدار کمی از ماده آلرژی زا است که سیستم ایمنی خود بیمار را تحریک می کند تا پادتن هایی را تولید کرده و واکنش آلرژیک را از بین ببرد، تقریبا شبیه واکسیناسیون در برابر بیماری های دوران کودکی است. حساسیت زدایی بر اساس این فرض قبلی است که استعمال ماده آلرژی زا موجب ساخته شدن پادتن هایی در بدن می شود که اثرات ماده حمله کننده به سیستم دفاعی بدن را خنثی می کند.

چرا دانشمندان اظهار می‌ کنند که این روش عملی نیست؟

زیرا دو نوع گرده گل وجود دارند:

۱. اکثر گرده گل یافت شده، از نوعی است که به نام گیاهان اند و موفیلی شناخته می‌شوند که گرده گل‌ های منتشر شده بوسیله جانوران و حشرات هستند. این نوع گرده گل سنگین‌ تر و چسبناک‌ تر است و معمولاً در هوا پخش نمی‌ شود. گیاهان و درختانی که زنبورها از آن‌ ها تغذیه می‌ کنند، دارای این نوع گرده گل هستند و این نوع معمولاً با واکنش‌ های آلرژیک در انسان همراه نیست.

۲. نوع آلرژی زای گرده گل، نوعی گرده گل است که بوسیله باد از گل های آنموفیلی برداشته می‌ شوند که گرده گل خشک و سبکی تولید می‌ کنند. این گونه گیاهان، مقادیر زیادی از این گرده گل‌ های سبک تولید می‌ کنند که می‌ توانند به آسانی در هوا پخش شده و استنشاق شوند.

با توجه به اینکه عسل دارای نوعی گرده گل است که واکنش‌ های آلرژیک به همراه ندارد، دانشمندان عنوان می‌ کنند که عسل نمی‌ تواند مانند واکسن عمل کرده و به درمان آلرژی کمک کند.

با این حال، تقویت سیستم ایمنی به دلیل مصرف عسل، عمیق‌تر و عمومی‌ تر است و خواص عسل نباید تنها به خواص گرده گل آن خلاصه شود.

[wpipa id=”3199″]

عسل مفید است

* گزارشی وجود داشت که شواهدی ارائه می‌ داد که مصرف روزانه ۱۰ تا ۲۰ گرم (۱ قاشق چایخوری تا ۱ قاشق غذاخوری) عسل در زمستان، منجر به بهبود در علائم تب یونجه در ۱۶ مورد از ۲۱ بیمار شده است.

* مانستد و کالدر تأثیر مثبت مصرف خوراکی عسل را بوسیله پرسش نامه تکمیل شده بوسیله ۲۹ زنبوردار گزارش نموده‌ اند.

گرده گل نیز مفید است

گرده گل محصول خارق‌ العاده‌ ای است و از لحاظ علمی نیز اثبات شده است که گرده گل دارای خواص ضد آلرژیک و ضد تب یونجه می‌ باشد. در اینجا برخی تحقیقات انجام شده توسط «انجمن بین‌المللی تحقیقات بر روی زنبور» را به شما ارائه می‌ کنیم:

۱. آزمایش با استفاده از عصاره فنولی گرده گل و فلوونوئید میریستین انجام شد. به موش‌ ها آلرژی القا شد و نتایج تحقیق نشان دادند که درمان آن‌ ها بوسیله mg/kg ۲۰۰ گرده گل و mg/kg ۵ فلاوونوئید میریستین، واکنش‌ های آلرژیک مختلف را مهار کرده است. این بدین معناست که فلاوونوئید میریستین یکی از فلاوونوئیدهای گرده گل است که عامل خاصیت ضد آلرژی آن بوده و ابزاری بالقوه جهت درمان آلرژی می‌ باشد.

۲. در تحقیقی با عنوان «اثر مهارکنندگی گرده گل جمع‌ آوری شده بوسیله زنبورعسل بر ترشح سلول‌ های قلیا خواه در آزمایشگاه و درون بدن»، که در سال ۲۰۰۸ در نشریه غذاهای دارویی منتشر شد، پژوهشگران ژاپنی اثبات کردند که گرده گل، فعال سازی سلول‌ های قلیاخواه که نقشی اساسی در پیدایش انواع بیماری‌های آلرژیک دارند، را مهار می‌ کند.

۳. همچنین اثبات شده است که گرده علف، برای افراد مبتلا به آلرژی به گرده علف و همچنین نیش زنبور، مفید است. در تحقیق انجام شده بر روی کودکان مبتلا به آلرژی، درمان انجام شده بصورت زیر جلدی، موثرتر بوده است، اما نوع قرص آن نیز در درمان این بیماری موثر است.

۴. در سال ۲۰۰۸، تحقیق دیگری با عنوان «ایمنی‌ درمانی خاص برای انواع آلرژی نسبت به گرده علف: اثر بخشی یک واکسن ساخته شده از گرده گل ۵ نوع علف»، نتایج خوب حاصل از یک آزمایش بالینی را گزارش نمودند که در آن، بیماران گرده گیاهان خانواده گندمیان را برای مقابله با تب یونجه دریافت کرده‌ اند.

۵. یک واکسن ساخته شده از گرده گل فرآوری شده درخت غان نیز با موفقیت آزمایش شده است.

۶. در سال ۲۰۱۲، خینچی و همکارانش، گزارش «آینده گرده گل بصورت زیر زبانی و زیر جلدی» را منتشر کردند.

۷. عصاره آبی گرده گل نیز با موفقیت برای مقابله با آسم ناشی از گرد و غبار استفاده شد.

۸. Pollysat، داروی تهیه شده از گرده گل نیز جهت کاهش علائم تب یونجه مورد استفاده قرار گرفت.

نکات طلایی درمان آلرژی با عسل و گرده گل

نتیجه‌ گیری

ساخت واکسن از گرده گلی که به ما آسیب می‌ زند، ضروری نیست، زیرا فواید عسل بسیار بیشتر از گرده گل است. اثبات شده است که عسل، نه تنها علائم ابتلا به تب یونجه، بلکه علائم عمومی آلرژی را نیز کاهش می‌ دهد و نحوه واکنش بدن شما به محیط پیرامون را متعادل می‌ نماید که نشان می دهد درمان آلرژی با عسل و گرده گل امکان پذیر است.

اگرچه تحقیقات اظهار می‌ کنند که عسل ماده غذایی مفیدی است و دانشمندان نیز این موضوع را خیلی وقت پیش کشف کرده‌ اند، «سازمان غذا و داروی آمریکا به فروشندگان گرده گل اجازه نمی‌ دهد تا ادعای خواص محصولات خود برای سلامتی را مطرح نمایند، زیرا مبنای اساسی ادعاهای آن‌ ها تاکنون ثابت نشده است» و تحقیقات زیادی برای اثبات آن باید انجام شده و هزینه‌ های زیادی باید برای آن صرف شوند. در عین حال، تا زمانی که دانشمندان تصمیم بگیرند تا فواید عسل برای بدن انسان را تأیید کنند، همواره عسل و گرده گل را مصرف نمایید. حتی اگر مرددترین فرد ممکن باشید، هیچ چیزی برای از دست دادن نخواهید داشت.

دوز مصرف

عسل: در موارد ابتلا به آلرژی، ۱ قاشق چای خوری تا ۱ قاشق غذاخوری (۲۰ میلی گرم) عسل را بصورت یک بار در روز در طول زمستان و بهار مصرف نمایید.

برای کاربردهای درمانی دیگر: بزرگ سالان روزانه ۵۰ تا ۸۰ گرم (تا ۴ قاشق غذاخوری) و کودکان ۸/۰ تا ۲/۱ گرم به ازای هر کیلو وزن بدن مصرف نمایند. بهترین نتایج در مدت ۵/۱ تا ۲ ماه مشاهده شده‌ اند. با توجه به مقدار بالای قندهای موجود در عسل، توصیه می‌ کنیم که مصرف سایر شیرین کننده‌ ها را کاهش دهید.

مصرف عادی ۲۰ تا ۲۵ گرم عسل در روز، در بلند مدت به اثر تقویت سلامت منجر خواهد شد.

گرده گل: اگر واکنش‌ های آلرژیک شدیدی به گرده گل نشان می‌ دهید، روند درمان را با مصرف مقدار بسیار کم آن شروع کنید و مصرف داروهای خود را در کنار مصرف گرده گل ادامه دهید. سپس مقدار داروهای مصرفی را کاهش داده و مقدار گرده گل را افزایش دهید. پس از مدتی، بدن شما با گرده گل سازگار خواهد شد.

نظر شما درباره درمان آلرژی با عسل و گرده گل چیست؟ لطفا تجربیات خود را در قسمت دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

healthywithhoney

خرید گرده گل

2 دیدگاه برای “نکات طلایی درمان آلرژی با عسل و گرده گل

    • براتی گفته:

      سلام
      برای دریافت راهنمایی دقیق تر توصیه میکنیم با شماره های پشتیبانی تماس بگیرید ولی بصورت کلی مصرف گرده گل و عسل گشنیز توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *