بره موم و درمان طبیعی بیماری های گوش، حلق و بینی و دستگاه تنفسی

بطور کلی هر فردی پس از استفاده از داروهای OTC، به این فکر کرده است که چطور می‌توان ورم لوزه، سینوزیت یا سرماخوردگی و برونشیت را بصورت طبیعی درمان کرد. یکی از گزینه‌های قوی برای این موارد، استفاده از بره موم است، بره موم به عنوان ماده ای مهم در درمان بیماری ها شناخته می شود. در این مقاله از آهوتا به بررسی ماهیت بره موم و درمان طبیعی بیماری های مختلف می پردازیم.

بیماری‌های گوش، حلق، بینی و دستگاه تنفسی جزو مشکلات دائمی ما هستند. بسیاری از دانشمندان و درمانگران، اثرات بره موم در این زمینه‌ها را بررسی کرده‌اند. احتمالاً مهم‌ترین تحقیقات در این مورد، توسط مارکوچی، آساوُوا، شکندروف-ایوانوف، تیچونوف و کریسان انجام شده‌اند.

ویدیو خواص بره موم برای بیماری های گوش، حلق و بینی

[jwp-video n=”1″]

بره موم و درمان بیماری ها

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، بره موم بیماری‌های زیر را درمان کرده است:

* التهاب مزمن و حاد گوش داخلی

* سرماخوردگی حاد رایج، التهاب مزمن و حاد مجاری تنفسی فوقانی

* سینوزیت

* لارینژیت (التهاب حنجره)

* تونیسیلیت (عفونت‌های لوزه)

* سل ریوی (گاهی اوقات در ترکیب با آنتی‌بیوتیک‌ها یا سایر داروهای ضد سل)

* آسم برونشی (نایژه‌ای)

بره موم و درمان طبیعی بیماری‌های گوش، حلق و بینی و دستگاه تنفسی

بره موم و درمان طبیعی بیماری ها

برخی از این تحقیقات

* ۲۶۰ نفر از کارگران یک کارخانه فولاد که از برونشیت رنج می‌بردند، به مدت ۲۴ روز با استفاده از روش‌های مختلف از جمله تنظیم موضعی و سیستمی سیستم ایمنی بدن و درمان موضعی بوسیله یک عصاره اتانولی بره موم (EEP) درون یک محل نمک فیزیولوژیکی تحت درمان قرار گرفتند. بهترین نتایج در بیمارانی حاصل شد که از طریق استنشاق EEP درمان می‌شدند.

* کریسن و همکارانش تحقیقی را با استفاده از یک عصاره آبی بره موم (نیوکریسول) برای مقابله با بیماری‌های التهابی مزمن مجراهای تنفسی فوقانی در کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی در طول فصل سرمای سال‌های ۱۹۹۴-۱۹۹۵ انجام دادند. در این تحقیق، نتایج خوبی حاصل شد: تعداد علائم حاد و مزمن کاهش یافت و کاهش یا رفع اثرات گیاهی ویروسی-میکروبی در مجراهای فوقانی مشاهده شد. نویسندگان این تحقیق نتیجه‌گیری کردند که عصاره بره موم، داروی کمکی مناسبی برای درمان بیماری‌های حلق و بینی است. این دارو مقرون‌به صرفه بوده و توسط بیمار به خوبی تحمل شده بود.

* عفونت گوش ناشی از قارچ آسپرژیلوس، که معمولاً به دلیل سطح پایین ایمنی بدن رخ می‌دهد، بوسیله تنتور ۳۰ درصد بره موم بصورت زیر درمان شد: یک قاشق چای خوری تنتور و ۱۰ میلی‌لیتر آب نمک درون یک بطری کوچک با یکدیگر مخلوط شدند و سپس درب بطری بسته شده و به مدت چند دقیقه تا زمانی که به دمای بدن برسد، درون آب گرم قرار داده شد.

این مخلوط به شدت تکان داده شده و هر شب قبل از خواب، ۱۰ قطره از آن با استفاده از یک پیپت درون هر گوش چکانده شد تا در طول شب عمل نماید. یک تکه گاز استریل درون هر گوش قرار داده شد تا از ترشح گوش جلوگیری کند. این روش درمان به مدت ۱۰ روز انجام شد و در ۱۰ روز بعدی، روش درمانی متفاوتی بکار رفت: ۱ قاشق چای خوری تنتور بره موم با یک قاشق چای خوری روغن زیتون مخلوط شده و با دمای بدن گرم شد، و سپس بصورت سه بار در روز و هر بار ۳ قطره از آن درون هر گوش چکانده شد.

ایمنی بدن نیز با استفاده از یک رژیم خام‌خواری و میزان خواب بیشتر، افزایش یافت.

* در تحقیقی بر روی بره موم، ۱۴۲ بیمار شرکت کردند. این افراد به دو گروه تقسیم شدند: گروه A با ۱۰۴ عضو (۸۰ بزرگسال و ۲۱ کودک) مبتلا به بیماری حلق و بینی (نازوفارینژیت) و گروه B با ۵۰ عضو (۱۷ بزرگسال و ۲۱ کودک) مبتلا به رینوفارینژیت. در گروه A، ۲۱۷ بیمار مشکلات مشترک با یکدیگر (عوارض مربوط به گوش درد، زکام توبوتیمپانیک، التهاب زبان) و نیز برونشیت آسمی مزمن، آمفیزم، خارش فارینژال، ضعف عصبی، اختلال غدد درون‌ریز عصبی، از خود نشان دادند. گروه B دارای پایه عفونی، آلرژیک یا مشکلات مرتبط (گوش درد، گرفتگی بینی، ورم لوزه فارنژولارنژیال، مشکلات نای و نایژه، انحراف پره بینی) بودند.

درمان موضعی بوسیله بره موم، بصورت استنشاق بوسیله پروپلینت (محلول روغنی بره موم)، پماد پروپورینول و اسپری دارای نسبتی از پروپورال (بره موم لیوفیلیزه شده) انجام شد. این درمان به مدت یک ماه بصورت ۲ یا ۳ بار در روز انجام شد. سایر محصولات کندو (تنتور بره موم، شربت بره موم، عسل و غیره)  نیز به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف شدند.

التهاب غشای مخاطی نای و نایژه و غشای مخاطی فارنژولارنژیال با استفاده از پروپوسپت (کپسول‌های بره موم) از طریق پوشش‌دهی گلو بوسیله مخلوطی از بره موم و ژل رویال درون عسل و بوسیله اسپری‌های پروپوسپت یا ORL-1 درمان شدند.

نتایج این تحقیق مطلوب بودند و بهبود زیادی را از همان روزهای اولیه درمان نشان دادند. این نتایج عبارتند از:

– ۷۲ درصد بیماران نتایج بسیار خوبی داشتند.

– ۲۵ درصد بیماران نتایج متوسط داشتند.

– ۳ درصد بیماران عدم تغییر در وضعیت خود را گزارش کردند.

استنشاق بره موم

کاربرد بره موم در بوییدن (استنشاق) به هنگام بروز بیماری های مجاری تنفسی (برونشیت و سل) نتایج عالی به همراه داشته است. این شیوه درمانی برای هر کسی در خانه انجام پذیر و ممکن است. ۶۰ گرم پودر بره موم را با ۴۰ گرم موم عسل در یک ظرف آلومینیمی به گنجایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی لیتر ریخته و آن را در یک ظرف بزرگتر پر از آب جوش (بن ماری) بگذارید. تنفس صبح و عصر به مدت ۱۰ دقیقه در یک دوره ۲ ماهه صورت می گیرد. اثر درمانی آن مربوط به باکتری کُشهای بره موم است (یوریش، ۱۹۷۷)، می توانید به جای این کار پودر بره موم یا بره موم تازه را جلو بینی گرفته و استنشاق کنید.
در سال ۱۹۸۹ محققان روسی ۱۰۴ بیمار التهاب مزمن ریه را درمان نمودند. درمان های معمول و رایج برای ۵۶ بیمار در نظر گرفته شد و ۴۸ بیمار درمان استنشاق عسل و بره موم را علاوه بر درمان های رایج دریافت کردند. بیمارانی که با عسل و بره موم مداوا شدند ۳ تا ۴ روز زودتر از افرادی که درمان های رایج را دریافت کرده بودند، مرخص شدند. سرعت بازگشت بیمار یا بیماران تحت درمان با روش رایج دو برابر درمان شدگان با بره موم بود.

بره موم و درمان طبیعی بیماری‌های گوش، حلق و بینی و دستگاه تنفسی

بره موم و درمان طبیعی بیماری ها

مصرف بره موم برای بیماری‌های گوش، حلق و بینی و دستگاه تنفسی

تحقیقات بر روی انسان از قبل انجام شده‌اند، و شکل‌های مصرف زیر را برای درمان مشکلات گوش، حلق و بینی توصیه می‌کنند:

* استنشاق اسپری در ترکیب با EEP (عصاره اتانولی بره موم)، مصرف در موارد ابتلا به سرماخوردگی عمومی حاد، التهاب حاد و مزمن مجراهای تنفسی فوقانی، سینوزیت، آسم برونشیتی.

* تامپون و شستشو بوسیله عصاره‌های بره موم برای التهاب گوش داخلی

* اسپری استنشاقی، استفاده از پمادهای بره موم برای موارد ابتلا به ورم لوزه

نحوه مصرف:

– استنشاق بره موم بصورت ۳ تا ۵ بار در روز

– قطره (۱۰ تا ۱۵ قطره بره موم ۲۰ درصد، ۳ بار در روز)

– قرص (۴ تا ۶ بار در روز، قرص حاوی ۵۰ میلی گرم بره موم)

– کرم و پماد حاوی ۵ تا ۱۰ درصد بره موم

مصرف در کودکان: نصف دوزهای ذکر شده در بالا

نکته: بهترین روش جذب عصاره بره موم (قطره) ترکیب آن با عسل به نسبت ۱:۳ است: یک قاشق چای خوری بره موم با ۳ قاشق چای خوری عسل.

[wpipa id=”3196″]

پیشنهادات طب سنتی برای درمان طبیعی بیماری ها با بره موم

* برای مبارزه با آنفلوآنزا و عفونت‌های دستگاه تنفسی و گلو: ۴۰ قطره درون ۲۰۰ میلیگرم آب گَرم، بصورت دو بار در روز؛ یا در ترکیب با عسل.

* سل ریوی بوسیله ۳۰ قطره بصورت ۳ بار در روز درمان می‌شود. همچنین روش استنشاقی نیز با استفاده از ۱۰۰ قطره تنتور بره موم درون یک لیتر آب داغ، بصورت دو بار در هفته انجام می‌شود.

سیستم ایمنی بدن، نقش بسیار مهمی را در تمام انواع بیماری‌های گوش، حلق و بینی و دستگاه تنفسی ایفا می‌کند. ثابت شده است که تمام محصولات کندو، دارای خواص تحریک سیستم ایمنی هستند و کمک مهمی به تقویت سیستم دفاعی بدن ما می‌کنند.

نظر شما درباره بره موم و درمان طبیعی بیماری ها چست؟ نظر خود را در قسمت دیدگاه ها برای ما بنویسید.

healthywithhoney

خرید بره موم

2 دیدگاه در “بره موم و درمان طبیعی بیماری های گوش، حلق و بینی و دستگاه تنفسی

  1. حمید گفت:

    باسلام میخواستم ببینم برای فشارخون ضرر ندارد.

    1. پشتیبان سایت گفت:

      سلام
      بره موم برای کاهش فشار خون بسیار مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *