راهنمای درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل

می‌دانیم که در برخی کشورها، زهر زنبور عسل به منظور درمان بیماری‌هایی نظیر آرتروز، روماتیسم، نقرس و بسیاری از مشکلات مربوط به درد مفاصل مورد استفاده قرار می‌گیرد. اخیراً در کشورهای غربی علاقه جدی به تحقیق درباره اثرات زهر زنبور عسل بر بیماری‌های تحلیل دهنده عصبی مانند تاثیر زهر زنبور عسل بر بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون، ALS و ام اس (MS) بوجود آمده است. در این مقاله از آهوتا به بررسی درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل می پردازیم

آنزیم «هیالورونیداز» یافت شده در زهر زنبور، بافت جای زخم بر روی غلاف میِلین را از بین برده و بدین ترتیب انتقال سیناپسی را بهبود می‌بخشد. سایر مزیت‌های آن عبارتند از بهبود جریان خون، کنترل بهتر مثانه، خستگی کمتر و ایجاد حس سلامتی. بسیاری از مشکلات دیگر مانند آسم، PMT، ناتوانی جنسی مردان، پسوریازیس، صرع، ME، افسردگی و برخی انواع سرطان نیز با استفاده از زهر زنبور با موفقیت درمان شده‌اند.

ویدیو درمان ام اس با زهر زنبورعسل

[jwp-video n=”1″]

فلج چندگانه یا ام اس (MS) چیست؟

MS نوعی بیماری التهابی است که در آن، پوشش‌های عایق سلول‌های عصبی در مغز و نخاع آسیب می‌بینند. این بیماری، نوعی بیماری سیستم اعصاب مرکزی است که جریان اطلاعات درون مغز و بین مغز و بدن را مختل می‌کند. یعنی ارتباط مغز با بدن قطع می‌شود یا بخش‌هایی از خود مغز، ارتباط با یکدیگر را از دست می‌دهند. این امر به بروز طیف وسیعی از علائم و نشانه‌ها از جمله مشکلات فیزیکی، روحی و گاهی اوقات روانی منجر خواهد شد. در نتیجه، این بیماری عملکرد کل بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. MS به عنوان یک اختلال خودایمنی در نظر گرفته می‌شود که سیستم اعصاب مرکزی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

علت بیماری ام اس (MS)

علت این بیماری مشخص نیست، عوامل دخیل در ایجاد این بیماری ممکن است مربوط به سیستم ایمنی، محیطی، عفونی و البته ژنتیکی باشند، یعنی در حال حاضر نمی‌دانیم که علت این بیماری چیست.

درمان بیماری ام اس

هیچ درمان شناخته شده‌ای برای فلج چندگانه وجود ندارد. درمان‌های آلوفاتیک تلاش می‌کنند تا عملکرد بدن را پس از یک حمله بهبود دهند یا از یک حمله جدید جلوگیری نمایند. داروهای استفاده شده، تأثیر ضعیفی دارند و دارای عوارض جانبی مضر هستند و نمی‌توان عوارض این داروها را تحمل کرد. علیرغم وجود شواهد کافی، بسیاری از افراد به دنبال درمان‌های جایگزین هستند که درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل یکی از درمان های جایگزین است.

درمان‌های جایگزین برای ام اس MS 

بیش از ۵۰ درصد افراد مبتلا به MS از طب جایگزین استفاده می‌کنند. این درمان‌ها ممکن است شامل موارد زیر باشند:

– رژیم‌ها و مکمل‌های رژیمی

– ویتامین D

– شیوه‌های تمدد اعصاب مانند یوگا

– اکسیژن درمانی با چگالی بالا (هایپرباریک)

– آلودگی خودخواسته با استفاده از کرم‌های قلابدار

– عکس‌العمل شناسی و طب سوزنی

– درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل

راهنمای درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل

بیماری ام اس (MS)

مهم‌ترین اجزای زهر زنبور و اثرات آن‌ها

ملیتین

* باعث ایجاد درد و خارش در زمان نیش زدن زنبور می‌شود.

* خواص باکتری‌کُشی و سیتوتاکسیک قدرتمندی دارد.

* از طریق آزادسازی هیستامین، نشانه‌هایی از التهاب ایجاد می‌کند.

* غده هیپوفیز را به منظور ترشح ACTH تحریک می‌کند، که باعث تحریک غدد فوق‌کلیوی جهت ایجاد کورتیزول می‌شود که بخشی از واکنش ترمیمی بدن خود فرد می‌باشد.

* زمانی که بر روی موش‌های مبتلا به آرتروز امتحان شد، به عنوان یک عامل ضدالتهاب، ۱۰۰ برابر قوی‌تر از هیدروکورتیزول بود.

پپتید ترشح کننده محتویات یاخته قلیاخواه

* به رهاسازی هیستامین منجر می‌شود که نشانه‌هایی از التهاب (تورم، خارش، قرمزی و حرارت) ایجاد می‌کند.

* به عنوان قوی‌ترین عامل ایجاد حمله تشنج در زمان تزریق درون مغز (نه از طریق حائل بین خون و مغز) شناخته می‌شود.

* حافظه کوتاه مدت را در موش‌ها تقویت می‌کند (آزمایش هزارپیچ).

[wpipa id=”3155″]

آپامین

* مجراهای K+ وابسته به Ca۲+ را مسدود می‌کند.

* انتقال سیناپسی بلند مدت را تقویت می‌کند.

* طول مدت پتانسیل عملی یک عصب را کوتاه می‌کند.

هیالورونیداز

مقدار ماده چسبناکی (به نام اسید هیالورونیک) که سلول‌ها را به یکدیگر متصل می‌کند را کاهش می‌دهد و بنابراین باعث نفوذپذیرتر شدن فضای بافتی یا درون‌سلولی می‌شود. این کار انتقال عناصر بهبوددهنده به ناحیه آسیب دیده و حذف مواد زائد یا سمی از این ناحیه را تسهیل می‌کند.

دوپامین (انتقال دهنده عصبی)

یک انتقال دهنده عصبی است که فعالیت حرکتی را افزایش می‌دهد. این ماده در بیماران مبتلا به پارکینسون، دارای کمبود است و در بیماران روانی مداوا شده بوسیله داروهای آرامبخش، مقدار اضافی از آن وجود دارد. دوپامین به همراه سروتونین و سایر کاتکولامین‌ها، به عنوان عامل‌های افسردگی شدید شناخته می‌شوند.

آدولاپین

(انتقال دهنده عصبی): دارای اثر مسکن می‌باشد.

درمان ام اس MS با زهر زنبور عسل 

تصور می‌شود که ترکیبات فعال در زهر، بافت آسیب دیده که ممکن است در نتیجه حملات MS غلاف‌های عصبی تشکیل دهد را در هم می‌شکند. همچنین به نظر می‌رسد که زهر، انتقال سیناپسی را ارتقا بخشیده، فعالیت حرکتی را افزایش می‌دهد.

تمام این موارد عملکرد عصبی سیستم عصبی را بهبود بخشیده و علائم فرسایشی MS را کاهش می‌دهند. زهر زنبور عسل، در شیوه طب شرقی به مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفته و تمام متون تخصصی نشان می‌دهند که زهر زنبور، در مقابل واکنش‌های التهابی مرتبط با آرتروز و سایر بیماری‌های التهابی، نقشی ضدالتهابی یا ضددرد ایفا می‌کند.

به دلیل اینکه بسیاری از ویژگی‌های بالینی و پاتولوژیکی التهاب مغزی-نخاعی خودایمنی تجربی (EAE) شباهت زیادی به MS دارد، در سال ۲۰۰۳، تحقیقی که توسط جی. لی و همکارانش انجام شد، چگونگی تسلط زهر زنبور بر اختلاف سلول خودایمنی و نفوذ به نخاع در موش‌های مبتلا به EAE (که معمولاً در آزمایشات مربوط به MS به عنوان مدل استفاده می‌شوند) را تعیین نمود.

راهنمای درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل

درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل

نتایج نشان دادند که «درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل، تعداد سلول‌های T CD4(+)CD25(+)Foxp3(+) را افزایش و از تکثیر سلول T CD4(+) در محیط آزمایشگاهی جلوگیری کرد. درون بدن، درمان بوسیله زهر زنبور، جمعیت سلول‌های T CD4(+)CD25(+)Foxp3(+) را افزایش داد. از این گذشته، استفاده از زهر زنبور، شدت EAE را کاهش داد، درحالی که بطور همزمان باعث کاهش INF-گامای سازنده سلول‌های T CD4(+)، IL-17A سازنده سلول‌های T CD4(+) و سیتوکین التهابی سازنده INF-گاما، IL-17A، TNF و IL-6 شد.

حیواناتی که درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل برای آنها اتفاق افتاده است ، نفوذ و مورفولوژی حفظ شده کمتری را در مقایسه با حیوانات درمان شده بوسیله محلول نمکی از خود نشان دادند. جالب توجه است که زمانی که سلول‌های T CD4(+)CD25(+)Foxp3(+) با استفاده از آنتی‌بادی ضد CD25 کاهش یافت، اثرات درمانی زهر زنبور بر EAE نیز از بین رفتند. این تحقیق عنوان می‌کند که زهر زنبور می‌تواند عامل درمانی بالقوه‌ای برای اثرات ضدالتهابی در یک مدل حیوانی EAE باشد.

اگر اسکن مغز بوسیله MRI روش معتبری برای تشخیص فلج چندگانه باشد، بر اساس عکس‌های MRI بیماران، زهر بدست آمده از زنبورهای زنده و هم از طریق نیش زنبورها، هر دو نتایج مشابهی را ایجاد می‌کنند. بازخورد مشتریان نشان می‌دهد که حداقل فایده استفاده از این ماده برای موارد ابتلا به فلج چندگانه، توانایی حفظ وضعیت بیمار در زمان آغاز درمان است. در اینجا برخی نمونه‌های گزارش شده توسط میهالی سیمیکس در یک مقاله منتشر شده در نشریه انجمن زنبوردرمانی آمریکا در پاییز ۲۰۰ را به شما ارائه می‌دهیم:

شرح خلاصه‌ای از تصویر MRI یک بیمار مبتلا به فلج چندگانه پس از درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل پس از دو سال:

نظر پزشک: پایدار، مگر اینکه کمی بهبود در قسمت قدامی حاصل شده باشد، و نواحی لوب گیجگاهی با بیماری آسیب میِلین مطابقت دارد. بهبود جزئی در ماده سفید حفره خلفی در مقایسه با ۱۴ اکتبر ۱۹۹۶.

شرح خلاصه‌ای از تصویر MRI همان بیمار مبتلا به فلج چندگانه پس از  درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل پس از هفت سال:

نظر پزشک: چندین ناحیه آسیب میِلین در ماده سفید پیرامون حفره مغز. این زخم‌ها با سابقه فلج چندگانه بیمار مطابقت دارند. هیچ تغییر فاصله‌ای در اندازه یا تعداد پلاک‌ها وجود ندارد. سینوس‌ها تمیز هستند.

توصیه زنبوردرمانگرهای مجرب نسبت به تحقیقات علمی امروز، خودداری از اشتباهات رایج نظیر استفاده از زهر کهنه، مصرف دوز زهر بیش از حد نیاز و عدم وجود یک پروتکل و پشتیبانی مناسب از بیمار است. البته در این گونه موارد، درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل شکست خواهد خورد. متأسفانه این موسسات تاکنون توصیه‌های زنبوردرمانگرها را نادیده گرفته‌اند. می‌تواند امیدوار بود که اوضاع در آینده تغییر کنند. اما تا آن زمان، باور اعتقاد خود به دهه‌ها تجربه با نتایج خوب زنبوردرمانی را حفظ کنیم و بوسیله مطالعات بالینی رسمی که هنوز در مراحل اولیه خود هستند، دلسرد نشویم.

نمونه های درمان ام اس با زهر زنبور

• «طبیعت هرگز دروغ نمی گوید» این سخن «ماریس پیوچ» است که توانست در سال ۲۰۰۶ پس از ۷ سال با کمک زنبور درمانی از روی ویلچر خود بلند شود. وی طی یکسال و نیم، دو بار در هفته زهر ۲۰ نیش زنبور عسل را اعمال و همراه آن یک لیوان مخلوط عسل، گرده، بره موم هر روز صبح پس از بیدار شدن از خواب می نوشید. گرچه ماریس تمامی درمان های قابل تصور طبیعی را امتحان کرده بود ولی هیچ یک از آنها نتوانسته بودند شرایط نیروزا و قدرت بخش حاصل از زنبورها را در او القاء نمایند.

• کارول باس در طی یک دوره دو ساله با وارد کردن نیش های زنبورها به کف پاها و ستون فقراتش و همچنین مصرف مخلوط ژله رویال، گرده و بره موم به میزان ۳ بار در روز توانست بیماری ام اس خود را مداوا نماید. .
یک دوره درمانی شش هفته ای با نیش زنبورها که در آن ۳ بار در هفته و ۸ تا ۱۰ نیش زنبور استفاده می شد موجب گردید تا بیماری ام اس سوزان برویج کاهش چشمگیری یابد. وی برای کاهش درد ناشی از نیش زنبورها، یک ساعت قبل از نیش خورد ۲ قرص ایبوپروفن مصرف می کرد و روی محلی که قرار بود نیش زده شد، یخ می گذاشت. پس از دریافت نیش ها از یک لیف حمام برای پخش شدن زهر کمک می گرفت. او اکنون می تواند بدون کمک دیگران راه برود و تا حدی کسالت خستگی مفرط او از بین رفته است.

نتیجه‌گیری

درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل می‌تواند جایگزینی موثر جهت کنترل وضعیت بیمار باشد. این نوع درمان را می‌توان بوسیله زهر بدست آمده از زنبورهای زنده یا بوسیله یک محلول قابل تزریق انجام داد، اما باید با یک ساز و کار تغذیه‌ای مناسب همراه بوده و دستورالعمل‌های درمانی را دنبال نماید. زهر زنبور باید همیشه تنها بوسیله کارشناسان سلامت دارای مجوز تجویز و مصرف شود.

نظر شما در مورد درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل چیست؟ نظر خود را برای ما بنویسید.

healthywithhoney

خرید ژل رویال

دیدگاهی در مورد “راهنمای درمان ام اس (MS) با زهر زنبور عسل

  1. Poo گفت:

    سلام.من هم ام اس دارم و میخوام زنبور درمانی انجام بدم.دوستان تو کرج جایی رو مئشناسید

  2. بهزاد گفت:

    سلام
    من ۱۲ ساله ام اس دارم
    موارد ضد و نقیضی در این رابطه است
    آدم میترسه این روش رو امتحان کنه و بدتر بشه
    ضمن اینکه بعضی افراد سودجو دخیل هستن که واقعا نمیشه اعتماد کرد
    ولی در هر صورت من که موندم تو دو راهی که امتحان کنم یا نه
    لطفا دوستان راهنمایی کنید

  3. سعید گفت:

    سلام
    عزیزان شرمنده دیر جواب دادم
    من هفتگی میانگین حساب کنم ۳۵ الی ۴۰ تا زنبور عسل رو میگیرم و از قسمت دو تا زانو میگزونم
    بعضی وقتا هم شده یک ماه اصلا استفاده نکردم
    اما در کل راضی ام و پزشکمم ایمان آورده به نیش زنبور عسل
    اگه بدنتون حساسیت نداره توصیه میکنم
    به امید شفای تمامی مریضان انشاالله
    یا حق

  4. حسن گفت:

    سلام آقا سعید انشاءالله خداوند به شما و همه بیماران شفای کامل عطا کند
    لطفا طریقه و تعداد زنبور استفاده شده توسط شما به چه شکل هست
    من الان دو ماهه زنبور درمانی رو شروع کردم و یک روز در میان ده تا پانزده زنبور روی پاهایم می گذارم
    اگه میشه تجارب خودتونه بیان بفرمائید ممنون می شوم

    1. سعید گفت:

      ❤❤❤

  5. علی گفت:

    اقا سعید زهر زنبور رو چطور استفاده میکنید و می‌شود زهر اون را همراه عسل مخلوط کرد که نخواهی نیش بزند

  6. سعید گفت:

    سلام
    من تقریبا ۱۷ ماه است که از زهر زنبور عسل برای ms استفاده میکنم و ۹۵ درصد علایمی که داشتم از بین رفته‌.هفته قبل هم که رفتم MRI دکترم نسبت به پارسال تطبیق داد و گفت من در هیچ مریضم اینقدر بهبودی ندیده بودم
    فواید زیاد دیگه ای هم داره
    توصیه میکنم

    1. زهرا گفت:

      سلام چطور از زهرش استفاده میکنید؟ علایمتون چی بود؟ و اینکه داروی شیمیایی هم استفاده میکنید؟

  7. حسین قاسمی گفت:

    سلام من که بعید می دانم بازهر زنبور خوب بشوم

    1. پیمان گفت:

      این بهترین روش در حال حاضر است با ارزوی سلامتی برای شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟