معمولا برای پایین آوردن تب از روش های متفاوتی استفاده می شود. یکی از در دسترس ترین این روش ها را می توان پایین آوردن تب با آبلیمو داست. به طور کلی می توان گفت که متخصصین طب سنتی این راه را یکی از موثرترین و ساده ترین روش ها برای کاهش سریع تب می دانند. همچنین از ابلیمو به روش های مختلفی برای کاهش تب استفاده می شود.
همان طور که می دانید دمای طبیعی بدن انسان باید ۳۷ درجه سانتی گراد باشد و هر گونه تغییری در این دما در واقع نشانه ای از وجود یک اختلال یا مشکل در بخشی از بدن شخص خواهد بود. یکی از شایع ترین تغییرات دمایی بدن انسان تب می باشد. در واقع تب را نوعی مکانیسم دفاعی بدن در برابر آسیب یا اختلال ایجاد شده می دانند.
پس افزایش دما یا تب می تواند نشان دهنده بیماری در بدن باشد. به طور کلی می توان گفت که خارج شدن دمای طبیعی بدن می تواند خطراتی را برای بیمار به همراه داشته باشد. بنابراین باید سریع تر دما را به حالت نرمال بازگردانید. در این مطلب قصد داریم که اطلاعات بیشتری در مورد پایین آوردن تب با ابلیمو در اختیار شما قرار دهیم با ما همراه باشید.
چگونگی پایین آوردن تب با آبلیمو
همان طور که گفته شده تب افزایش دمای طبیعی بدن می باشد. در واقع افزایش دمای بدن بیشتر از ۳۸ درجه سانتی گراد برای انسان خطرناک است. علاوه بر آن دمای بالای ۴۰ درجه می تواند باعث بروز مشکلاتی مانند توهم، تشنج یا حتی سردرگمی گردد. از جمله علائم تب می توان به افزایش سرعت ضربان قلب، قرمز یا برافروختگی پوست، وجود سردرد، وجود عرق متناوب، احساس گیجی و… اشاره نمود.
پایین آوردن تب با آبلیمو یکی از روش های ساده و خانگی می باشد که معمولاً افراد از آن استفاده می کنند. از جمله پر مصرف ترین این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کاهش تب با آبلیمو و عسل
یکی از روش های پایین آوردن تب با آب لیمو بدین صورت می باشد که شما می توانید آب لیمو ترش تازه را همراه با کمی عسل و همچنین نصف لیوان آب ترکیب نمایید. نوشیدن این ترکیب برای افراد تب دار بسیار عالی عمل می کند و باعث کاهش تب در زمان کوتاهی خواهد شد.
استفاده از دستمال نمدار
یکی دیگر از روش های پایین اوردن تب کودک با ابلیمو استفاده از دستمال نمدار است. در واقع شما می توانید چند قطره از آب لیمو یا حتی اسانس لیمو را با آب سرد ترکیب نمایید. پس از آن یک دستمال را به ترکیب آغشته کرده و آن را بر روی پیشانی شخص تب دار قرار دهید. این کار علاوه بر آن که باعث کاهش تب می گردد موجب تقویت نیروی بدن فرد نیز خواهد شد.
البته توجه داشته باشید اگر قرار است پس از انجام این روش در برابر نور خورشید قرار بگیرید بهتر است از روش های دیگر استفاده کنید. زیرا در این زمان ممکن است پوست شما دچار حساسیت گردد.
کاهش تب با ترکیب عرق نعنا و آبلیمو
از جمله روش های دیگر پایین آوردن تب با آبلیمو می توان به مخلوط عرق نعنا، آبلیمو و عسل اشاره کرد. در کل بهتر است بدانید متخصصین طب سنتی این شربت عسل را به عنوان یک راه درمانی یا حتی پیشگیری از بیماری هایی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا مطرح کرده اند. همچنین این ترکیب می تواند عوارض ایجاد شده به دلیل این بیماری ها را از بین ببرد.
بنابراین شما می توانید ۲ استکان عرق نعنا را همراه مقدار کمی آبلیمو و همچنین عسل مخلوط نمایید. سپس ترکیب به دست آمده را میل نمایید. البته در کنار این شربت آبلیمو انجام پاشویه نیز می تواند به شما در کاهش تب کمک نمایند.
کاهش تب با ترکیب زنجبیل و آبلیمو
همان طور که گفته شد از ترکیبات مختلفی برای پایین آوردن تب با آبلیمو استفاده می شود. یکی دیگر از این ترکیبات استفاده از آب زنجبیل، آبلیمو و همین طور عسل است. پس شما می توانید این ترکیب را نیز برای کاهش تب استفاده نمایید.
خواص آبلیمو برای بدن
بهتر است بدانید در طب سنتی به دلیل این که لیمو ترش دارای خواص بسیار زیادی است برای کاهش تب استفاده می شود. در واقع این میوه دارای خواص و ویژگی های بسیار زیادی می باشد. پس می تواند بر روی بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی تاثیرگذار باشد و باعث پایین آمدن تب در هنگام بروز این بیماری ها گردد.
علاوه بر آن می تواند به کاهش سموم موجود در بدن نیز کمک کند. همچنین در لیمو آنتی هیستامین های بسیار زیادی وجود دارند که موجب درمان تب به دلیل بروز آلرژی ها می گردند. بنابراین در طب سنتی لیمو به دلیل خواص و ویژگی های فوق العاده ایی که دارد مورد استفاده قرار می گیرد و متخصصین اعتقاد دارند که پایین آوردن تب با آب لیمو امکان پذیر می باشد.
دیدگاهی در مورد “پایین آوردن تب با آبلیمو + روش استفاده”
عالی بود درعرض چند دقیقه تب دخترم از ۳۹ اومد ۳۷ ممنونم
من استفاده کردم خدا کنه نتیجه بگیرم دخترم تبش خیلی بالاست
سلام واقعا عالی بود محشر بود زودی به نتیجه رسیدم دست مریزاد خدا قوت میگم
ممنون مقاله خوبی بود درباره پایین اوردن تب با ابلیمو اینو و انور یه سری حرفا شنیده بودم نمیدونستم اصلا صحت داره یانه هر چی گشتم هم یه مقاله درست حسابی پیدا نکردم ولی اینجا تونستم به جواب برسم دمتون گرم